Cardul Avantaje PUBLISIND

reprezintă mai mult decât un simplu card. Reprezintă un CONCEPT dedicat membrilor sindicatelor Federației PUBLISIND. un PACHET care include oferte speciale din domenii foarte variate. un PROIECT care vă este adresat și poate fi accesat folosind cardul.

De beneficiile asigurate de utilizarea cardului AVANTAJE PUBLISIND, se bucură atât membrii de sindicat cât și  familiile acestora.

Pagina web a PUBLISIND a fost destinată aproape exclusiv unor articole cu subiecte de interes general pentru personalul din sistemul bugetar, însă apreciem că poate fi utilă și pentru promovarea unor oferte negociate. Încă de la constituire, PUBLISIND a inițiat un proces care se derulează permanent privind negocierea unor facilități accesibile membrilor de sindicat și familiilor acestora.

Toate ofertele sunt disponibile în baza cardului de membru și sunt vizibile pe pagina www.avantaje-publisind.ro indicată și pe partea din spate a cardului. Cardul are dublu rol și anume de certificare a apartenenței la PUBLISIND precum și de accesare a ofertelor.

Pe lângă turism, am abordat și domeniile sănătate, auto, telefonie mobila, servicii și sport. Detalii privind ofertele disponibile în prezent puteți afla accesând pagina dedicată acestora. Prețurile regăsite pe www.avantaje-publisind.ro sunt cele atât de mici pe cât permite o negociere în cadrul căreia, în general, nu putem să ne luăm angajamente ferme privind estimarea concretă a numărului de persoane interesate, lucru care ar reprezenta un argument pentru o ofertă mai avantajoasă.

Știm că, zonal, s-au derulat și alte negocierei în afara celor naționale și încurajăm toate sindicatele / filialele să intensifice acest demers care poate fi foarte util. În cazul în care negocierile zonale prezintă relevanță, vă rugăm să le redirecționati către noi pentru preluare și promovare pe www.avantaje-publisind.ro fără nici o obligație sau condiție, doar în scopul ca un număr cât mai mare de membrii să aibă acces la anumite avantaje.

În negocierile derulate, am ales să punem accent pe câteva domenii relevante evitând ofertele derizorii din domeniul comercial, respectiv discounturile infime la produse de consum cu care nu realizăm decât o sufocare a site-ului. Astfel încât a fost dezvoltat un întreg concept de turism în cadrul căruia, pe lângă oferte negociate direct, se regăsesc și câteva agenții. PUBLISIND a permis accesarea directă a serviciilor de turism pentru care au fost semnate acorduri sau convenții.

Începând cu anul 2013, la sediul PUBLISIND o persoană gestionează ofertele, fără ca acest serviciu să impună un efort bugetar din partea federației și fără a se comisiona în vreun fel serviciile oferite. Este adevărat că se sacrifică partea bugetară însă aceasta este singura soluție de a păstra prețurile cât mai jos.

Platforma noastră utilizează cookies strict necesare. Acestea sunt solicitate pentru funcționarea platformei și nu pot fi dezactivate în sistemele noastre.