Relatia dintre turist si agent de turism se dezvolta pe principiul increderii. Indiferent de tipurile de servicii pe care clientii nostri le solicita, dumneavoastra va incredintati visele, dorintele si nevoile legate de vacanta sau calatoria pe care doriti sa o intreprindeti, noua, agentilor de turism din cadrul echipei Sfara Tours Baia Mare, iar noi ne angajam sa respectam asteptarile dumneavoastra asigurandu-va de intreg suportul nostru in alegerea variantei potrivite.

Cele 4 locatii de care dispune echipa Sfara Tours si programul flexibil dupa care functionam, ne permit sa fim disponibili clientilor nostri de luni pana duminica, inclusiv in sarbatorile legale.

Reduceri* pentru membrii PUBLISIND:

  • Reducere de 7% din tarif pentru excursia exotica cu grup organizat Singapore – Bali, noiembrie 2022 (program propriu Sfara Tours cu insotitor de grup conform program prestabilit). 
  • Reducere 4% din tarif standard pentru toate plecarile de sâmbăta spre Antalya-Turcia din Baia Mare, sezon vara 2022
  • Reducere 4% din tarif standard pentru toate plecările de vineri spre Egipt-Hurgada din Baia Mare, sezon vara 2022
  • Reducere 3% din tarif standard pentru toate plecarile de miercuri spre Grecia – Creta din Baia Mare, sezon vara 2022
  • Reducere 3% din tarif standard pentru toate plecarile curselor charter din Cluj Napoca, sezon vara 2022
  • Reducere 1% din tariful standard la toate pachetele turistice nementionate anterior. 

Reducerile se acordă membrilor Federației PUBLISIND si familiei acestuia (sot, sotie, copii, partener de viață)  in baza unui document actual care dovedește calitatea de membru  in limita a 1 camera/persoană angajata si nu se cumuleaza cu alte reduceri.

Mai multe detalii găsiți aici:

Atenție !!!
Membrii PUBLISIND vor beneficia de ofertele speciale afișate pe site dacă prezintă cardul de membru și specifică că sunt membrii ai Federației PUBLISIND.

Membrii de familie vor prezenta cardul deținut de membrul PUBLISIND.

Platforma noastră utilizează cookies strict necesare. Acestea sunt solicitate pentru funcționarea platformei și nu pot fi dezactivate în sistemele noastre.