Atunci când ai o viață activă, plină de tot felul de elemente, îți este foarte greu să găsești câteva momente de relaxare și pentru tine!

Nu uita însă că atunci când vrei să îmbini pacea sufletească cu experiențele noi, cu pasiunile tale și cu timpul de calitate alături de cei dragi, cea mai bună variantă rămâne o vacanță! Aceasta oferă pachetul complet de ingrediente, pentru a te bucura de zile relaxante pe o plajă însorită sau de plimbări lungi prin pădurile de pin.

ROJU.ro îți propune o variantă mult mai simplă și mai rapidă prin care poți să rezervi o călătorie de câteva zile cât ai spune „Vacanță plăcută!”. Într-o secundă vei avea acces la o mulțime de oferte și de opțiuni pentru destinația pe care ți-o dorești, așa că tot ce îți mai rămâne de făcut este să decizi care este cea mai bună pentru tine!

Poti rezerva online, in timp real observand pretul si disponibilitatea sejurului, vei regasi circuite, sejur charter, exotice, croaziere, city break-uri si cazare interna.

Vrei sa decolezi din Cluj Napoca, Timisoara, Iasi, Suceava, Bucuresti sau alt aeroport? Este foarte simplu sa accesezi www.roju.ro unde vei descoperi toate companiile aeriene de charter intr-un singur loc. Astfel ca te bucuri de o multitudine de oferte de la toti furnizorii, intr-un singur loc.

ROJU.ro agentie de turism de tip tour operator infiintata in 2007, cu sedii fizice si platforma de rezervari online bucura anual un numar de peste 3800 de turisti prin serviciile, destinatiile variate, flexibilitate si pasiune pentru calatorii.

Prin evenimentele organizate, ROJU Travel ofera o nota de culoare si profesionalism banchetelor scolare de clasa a 12-a cat si a evenimentelor de mare anvergura precum conferinte, teambuilding-uri si vacante de tip corporate sau incentive.

Echipa noastra va sta cu drag la dispozitie pentru detalii legate de rezervari la nr de telefon: 0753.411.444/ 0752.200.003/ 0746.287.007

Smile, Relax, Enjoy ROJU.ro

Atenție !!!
Membrii PUBLISIND vor beneficia de ofertele speciale afișate pe site dacă prezintă cardul de membru și specifică că sunt membrii ai Federației PUBLISIND.

Membrii de familie vor prezenta cardul deținut de membrul PUBLISIND.

Platforma noastră utilizează cookies strict necesare. Acestea sunt solicitate pentru funcționarea platformei și nu pot fi dezactivate în sistemele noastre.