Restaurant Casa Romaneasca Otopeni este situat vis-a-vis de aeroportul Henri Coanda, poarta de intrare pe taram romanesc, cu traditii culinare stravechi. La Casa Romaneasca va garantam o experienta placuta, cu preparate gustoase la preturi accesibile.

  • Restaurant romanesc traditional. Meniu diversificat, preparate traditionale dar si bucatarie urbana, totul asezat cu drag si pasiune pe mesele clientilor!
  • Locul uimitor in care simti gustul copilariei! Tehnici de gatit mai moderne și mai sanatoase. Aici combinam traditia și inovatia într-un mod interesant și delicios.
  • Crama. Un loc intim, de o eleganta fina, un concept care pastreaza elemente de design traditional, completate cu elemente de mobilier personalizate. Grinzile placate cu lemn, in concordanta perfecta cu mobilierul – scaune si mese, au devenit un element de decor specific si inedit in acest proiect de crama. Caramida de pe pereti, finisajul specific al unei crame, este de asemenea prezenta in decorul unic.
  • Salon privat. Pentru intalniri de afaceri, sedinte sau pur si simplu pentru reintalniri cu cei dragi!

Oferim 20% reducere pentru membrii sindicatelor membre PUBLISIND.

Contact:

Atenție !!!
Membrii PUBLISIND vor beneficia de ofertele speciale afișate pe site dacă prezintă cardul de membru și specifică că sunt membrii ai Federației PUBLISIND.

Membrii de familie vor prezenta cardul deținut de membrul PUBLISIND.

Lava & Cuce: Spălătorie, Curătorie și Croitorie Haine

 

cora România

 

HAPPYCINEMA®

 

SanDonna

 

Silviu Popescu – MASAJ & REIKI