Pensiunea a fost inaugurata in anul 2009 si pune la dispozitia turistilor o capacitate de cazare de 32 de locuri, dispuse in 5 camere duble matrimoniale, 3 camere duble twin, 2 camere family, o camera dubla baldachin si 2 apartamente.

Designul interior, realizat de un celebru designer al Romaniei, fac ca pensiunea sa fie o locatie unica in zona. Toate spatiile de cazare sunt dotate conform standardelor europene cu baie individuala, TV, minibar, aer conditionat, internet wireless. Camera baldachin dispune de jacuzzi in camera, iar apartamentele sunt formate dintr-un living si un dormitor cu pat matrimonial. Toate aceste facilitati ofera o ambianta speciala, perfecta celor ce doresc sa petreaca o perioada placuta in compania persoanei dragi.

Confort, eficienta, diversitate, atentie la detalii – acestea sunt beneficiile de care se bucura oaspetii nostri. Pensiunea Paradis va asteapta cu 11 camere si 2 apartamente, fiecare tip de camera avand un design distinct, original si facilitati menite sa va ofere un sejur placut si confortabil de fiecare data cand ne vizitati.

Pensiunea Paradis este localizata chiar la intrarea in Ramnicu Valcea dinspre Slatina, la 2 km de agitatia orasului si la 4 km de Salina Ocnele Mari. La aproximativ 20 km distanta se situeaza statiunea Calimanesti-Caciulata si Manastirea Cozia.

Prețuri standard, cu mic dejun inclus:

  •  150 lei camera single
  •  170 lei camera dubla
  •  190 lei camera family
  •  300 lei apartament cu 2 dormitoare

Pentru membrii PUBLISIND se oferă o reducere, la cazare, de 10 %. De asemenea, vor beneficia de 10% reducere si la organizarea de evenimente prin evenimenteparadis.ro

Contact: 0740 773 793

Atenție !!!
Membrii PUBLISIND vor beneficia de ofertele speciale afișate pe site dacă prezintă cardul de membru și specifică că sunt membrii ai Federației PUBLISIND.

Membrii de familie vor prezenta cardul deținut de membrul PUBLISIND.

Platforma noastră utilizează cookies strict necesare. Acestea sunt solicitate pentru funcționarea platformei și nu pot fi dezactivate în sistemele noastre.