Pensiunea Hanul Oierului este situată în satul liniștit Simon, la 5 km de Castelul Bran și are o grădină cu foișoare și camere cu baie privată dotată cu articole de toaletă gratuite. La proprietate se poate lua masa, iar copiii se pot distra la locul de joacă. Pensiunea Hanul Oierului dispune de 14 camere duble decorate în stil ambiental tradițional (bârne de lemn), fiecare dotata cu: TV și cablu, încălzire, grup sanitar cu duș.

Pensiunea dispune de: restaurant, bucătărie complet echipata, salon disco bar, sala lectura, sala conferințe / reuniuni, spațiu deschis pentru evenimente, petreceri in curtea interioara sau gradina, terasa bellevue sus pe deal.

Restaurantul Pensiunii Hanul Oierului va oferă într-o ambianta familiara o gama diversificata de preparate culinare rafinate din bucătăria tradițională romanească, pregătite pentru dumneavoastră de specialiști în arta culinara. Amenajat în nota distincției și a bunului gust, cu o capacitate de 40 locuri, restaurantul Pensiunii Hanul Oierului sta la dispoziția dumneavoastră în scopul organizării diferitelor mese festive, servirea fiind asigurata de un personal ospitalier. Preparatele culinare oferite oaspeților Pensiunii Hanul Oierului sunt întotdeauna proaspete, organice și autohtone. In gradina: chioșc, loc de joaca pentru copii, cuptor de pâine/plăcinte, hamace și șezlonguri în curte.

La Pensiunea Hanul Oierului garantat nu va veți plictisi! In interior puteți juca biliard, fotbal de masa, tenis de masa, șah, table! Seara în salonul disco bar puteți sa organizați o petrecere de neuitat cu dans și muzica buna! In gradina puteți deprinde secretele brutăriei și sa faceți pâine de casa tradițională sau plăcinte la cuptorul de pâine.

Excursii și trasee pe care le puteți face în apropierea satului Simon precum și în zonele limitrofe:

  • Excursie la Castelul Bran situat la aproximativ 6 km
  • Excursie la Cetatea țărănească Râșnov construita în anul 1335
  • Excursie la Rezervația de ursi Sanctuarul de ursi Libearty Zârnești
  • Drumeție de 1/2 zi Fântâna lui Botorog – Cheile Zarnestilor sau satul Măgura, un adevărat paradis la poalele Munților Piatra Craiului.
  • Drumeție de 3 ore la Mănăstirea Bran, situata in mijlocul unei livezi de meri pe Culmea Balaban.
  • Din Valea Simonului pornesc mai multe trasee montane. Cel mai practicat este cel marcat cu triunghi de culoare galbena. Se parcurge în șapte ore spre Vf. Omu (2505 m) plecând din Tarla Boilor – Stana Gaura – Moara Dracului– Catunas. Biserica Veche – “Cuvioasa Sfânta Parascheva ” a fost construita în anul 1790 în locul unei biserici mai vechi din lemn.

Pentru membrii PUBLISIND oferim un discount de 15% pentru serviciile de cazare.

Contact:

  • Facebook: hanuloierului
  • Telefon: 0723.139.433
  • Email: agent007@jinfotours.ro

Atenție !!!
Membrii PUBLISIND vor beneficia de ofertele speciale afișate pe site dacă prezintă cardul de membru și specifică că sunt membrii ai Federației PUBLISIND.

Membrii de familie vor prezenta cardul deținut de membrul PUBLISIND.

Wellness & Spa PERLA, Băile 1 Mai (Bihor)

 

Alessio Hotel & Residence – Costinești

 

Restaurant Casa Românească ↬ Ateneu

 

Restaurant Casa Românească ↬ Otopeni

 

Pensiunea Hanul Oierului 4 * Simon – Bran