Paralela 45 este cel mai mare si cel mai vechi Tour – Operator din Romania.

Infiintata in baza decretului Lege nr 50 / 1990, cu nr 354 / 04.04.1990, Paralela 45 a implinit, de curand 31 de ani de existenta pe piata romaneasca.

In urma unor studii de marketing, a rezultat ca Brandul Paralela 45 este cel mai cunoscut de pe piata romaneasca a agentiilor de turism, fapt intarit si de votul cititorilor Reader’s Digest care au numit Paralela 45 – Trusted Brand in domeniul turismului incepand cu anul 2009, 7 ani la rand.

Paralela 45 este cel mai bun tour operator din Romania pentru programele de tip circuit care in ultimul timp au cunoscut o puternica dezvoltare si implicit o crestere a volumului de vanzari. Programe bune, la preturi, cateodata, sub …asteptari, in conditiile in care niciodata nu s-a facut rabat la calitate, sunt argumente simple, dar extrem de convingatoare.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultați oferta alăturată și să vizitați site-ul www.paralela45.ro

Atenție !!!
Membrii PUBLISIND vor beneficia de ofertele speciale afișate pe site dacă prezintă cardul de membru și specifică că sunt membrii ai Federației PUBLISIND.

Membrii de familie vor prezenta cardul deținut de membrul PUBLISIND.

Platforma noastră utilizează cookies strict necesare. Acestea sunt solicitate pentru funcționarea platformei și nu pot fi dezactivate în sistemele noastre.