AYT Tur Operator

AYT Tur Operator S.R.L. este o companie tânără, dinamică, cu șanse reale de a deveni unul dintre jucătorii importanți pe piața turismului din România și nu numai. Echipa AYT Tur Operator este formată din oameni profesioniști, dedicați și atenți la nevoile clienților, condusă de un management cu experiență. AYT Tur Operator urmărește să fie partenerul de încredere și prima alegere a turiștilor.

Ofertele companiei sunt variate, personalizate și orientate spre satisfacerea dorințelor, dar și a confortului și siguranței călătoriilor dvs. Sejururile și circuitele noastre pot fi personalizate sau create special în funcție de solicitări. Turcia este pentru noi o „a doua casă”, de aceea vă așteptăm alături de noi să vă bucurați de plajele sale și de ospitalitatea bine-cunoscută a turcilor, dar și să parcurgeți crâmpeie din istoria unui mare imperiu prin circuitele pe care le organizăm.

Noi, cei de la „AYTur” (AYT Tur Operator), suntem aici pentru a vă îndeplini visele de călătorie și pentru a vă oferi vacanțe minunate care să vă îmbogățească spiritual în mod constant. Misiunea și scopul nostru sunt definite prin motto-ul „despre călătoria ta”(About Your Trip). Noi ne dorim sa fim, nu doar specialiștii dvs în călătorii, ci și partenerii și complicii dvs de vacanță.

Date de contact:

Atenție !!!
Membrii PUBLISIND vor beneficia de ofertele speciale afișate pe site dacă prezintă cardul de membru și specifică că sunt membrii ai Federației PUBLISIND.

Membrii de familie vor prezenta cardul deținut de membrul PUBLISIND.

Therme – București

 

Wellness & Spa PERLA, Băile 1 Mai (Bihor)

 

Alessio Hotel & Residence – Costinești

 

Restaurant Casa Românească ↬ Ateneu

 

Restaurant Casa Românească ↬ Otopeni