Un nou concept implementat de Federația PUBLISIND în vederea obținerii de reduceri îl reprezintă relația de colaborare cu platformele de vânzări on-line. Un prim contract de colaborare în această variantă îl reprezintă cel semnat cu Compania Technoworker Group S.R.L.

Colaborarea cu aceasta companie vizează un procent de 10% reducere pentru produsele achiziționate de pe platforma de vânzări www.sandonna.ro.

Pașii de urmat pentru achiziționarea de produse sunt următorii:

  1. Accesați platforma www.sandonna.ro;
  2. Identificați în secțiunea ”Categorii” produsul pe care doriți să-l achiziționați;
  3. Rețineți sau notați denumirea produsului;
  4. Completați formularul atașat prezentului articol.

Urmând acești pași veți fi preluați de un reprezentant al companiei, împreună stabilind detalii vis-a-vis de livrarea produselor.

Compania Technoworker Group SRL are ca obiect principal de activitate importul de obiecte sanitare, lavoare, chiuvete și baterii de bucătărie, fiind unic importator al produselor SanDonna în mai multe țări. Ne mândrim atât cu calitatea produselor SanDonna cât și cu colaborările de lungă durată pe care le deținem în prezent cu partenerii noștri. Feedback-ul pozitiv primit din partea clienților noștri ne încurajează sa fim într-o permanentă dezvoltare și extindere oferind produse de top.

Platforma noastră utilizează cookies strict necesare. Acestea sunt solicitate pentru funcționarea platformei și nu pot fi dezactivate în sistemele noastre.