Parteneriatul dintre Federația PUBLISIND și RO dog vine cu o reducere de 10% pentru membrii (Federației PUBLISIND) la toate produsele existente pe site-ul și în meniul RO dog: https://rodog.ro (în baza prezentării adeverinței afiliaților sau cardului de membru al Federației PUBLISIND).

RO dog este primul concept autohton de Etno Food. Conceptul a plecat de la ideea de hotdog dar reinterpretat românește, în stil tradițional și folosind produse de înaltă calitate nutritivă.

„Reprezintă un vis, un vis ca noi, românii, să mâncăm în primul rand de la noi. RO dog este dorința de a crea o mâncare rapidă, de calitate, bazată exclusiv pe bucătăria tradițională românească. Prima opțiune în rândul consumatorilor de mâncare bună și rapidă. Ingredientele folosite la prepararea RO dog-ului vin din ferma Soacra și Nora.”

„Vino la RO dog și încearcă unul din produsele noastre ce iți reamintesc de gustul din copilărie! Primul concept de Etno Food din România, bazat exclusiv pe bucătăria tradițională românească.”

Atenție !!!
Membrii PUBLISIND vor beneficia de ofertele speciale afișate pe site dacă prezintă cardul de membru și specifică că sunt membrii ai Federației PUBLISIND.

Membrii de familie vor prezenta cardul deținut de membrul PUBLISIND.

Mac Gsm All

 

SetCovoraseAuto.ro

 

Mrs. Sport by M ↬ Cluj

 

Nova Credit – Credit rapid online

 

Restaurant Geometryc – Arad