Cu o largă experiență în domeniu, societatea MUNDO MARMOL prelucrează marmură și realizează produse adaptate tuturor cerințelor. Echipa de specialiști în domeniu confecționează blaturi de marmură pentru bucătărie, baie, hoteluri, restaurante, pe care le prelucrează în funcție de preferințele și nevoile clienților.

MUNDO MARMOL este situat în Bistrița, pe str. Drumul Cetății nr. 16, județul Bistrița-Năsăud. Dacă v-am trezit interesul, puteți accesa site-ul www.mundo-marmol.ro sau https://www.facebook.com/mundomarmolsrl

Societatea pune la dispoziția membrilor de sindicat o gamă diversificată de servicii și produse, acordând următoarele facilități:

  • consultanță gratuită, necondiționat de achiziție/prestări servicii;
  • 15% reducere la efectuarea măsurătorilor și/sau consultanța privind materialele ce vor fi utilizate;
  • 20% reducere la materialele din marmură, granit, travertin, respectiv blaturi din marmură sau granit, șeminee, scări, pervaze, glafuri sau băi, în condițiile în care clientul (membrul de sindicat) optează doar pentru achiziționarea materialelor de la prestator, respectiv SC Mundo Marmol SRL-D;
  • 25% reducere pentru orice fel de lucrare contractată cu condiția ca, atât materialele cât și manopera să fie efectuată de către prestator, respectiv echipa SC Mundo Marmol SRL-D.

Atenție !!!
Membrii PUBLISIND vor beneficia de ofertele speciale afișate pe site dacă prezintă cardul de membru și specifică că sunt membrii ai Federației PUBLISIND.

Membrii de familie vor prezenta cardul deținut de membrul PUBLISIND.

Platforma noastră utilizează cookies strict necesare. Acestea sunt solicitate pentru funcționarea platformei și nu pot fi dezactivate în sistemele noastre.