Derma Pro Center a luat ființă din dragostea noastră pentru frumos și grija pentru sănătate, din dorința de a vă pune la dispoziție servicii performante care beneficiază periodic de oferte accesibile, fără a face niciun rabat în ceea ce privește calitatea acestora, într-un loc special amenajat pentru liniștea, confortul și relaxarea dumneavoastră.

Utilizăm cele mai noi și mai bune aparate de pe piață, respectiv: pentru epilarea definitivă cu laserul – aparatul LASER DIODĂ ERIDE SMART DUAL, un nou sistem laser diodă, cu trei lungimi de undă integrate într-un singur aplicator (755nm + 808 nm + 1064 nm) – Dioda, rază ALEXANDRITE și Nd:Yag, care asigură o eficacitate maximă pentru toate tipurile cutanate și toate nuanțele de păr, pe tot parcursul anului, iar pentru tratamentele cosmetice complexe – Dermalinfusion – singurul tratament de față și corp, care acționează prin 3 acțiuni simultane asupra pielii, exfoliază eficient celulele deteriorate, curăță în profunzime și livrează o infuzie de seruri, pentru a trata a gama largă de probleme ale pielii. Este o tehnologie americană patentată, cu rezultate vizibile imediat și care durează în timp.

Prezentare Eride laser

derma-pro-brosura-eride-laser

Prezentare Dermalinfusion

derma-pro-brosura-prezentare-dermalinfusion

Prețuri curente

preturi-derma-pro

Atenție !!!
Membrii PUBLISIND vor beneficia de ofertele speciale afișate pe site dacă prezintă cardul de membru și specifică că sunt membrii ai Federației PUBLISIND.

Membrii de familie vor prezenta cardul deținut de membrul PUBLISIND.

Platforma noastră utilizează cookies strict necesare. Acestea sunt solicitate pentru funcționarea platformei și nu pot fi dezactivate în sistemele noastre.