cora România, parte a grupului Louis Delhaize, este unul dintre cele mai dinamice branduri de retail. Primul magazin cora s-a deschis în România, în 2003, în cartierul bucureștean Pantelimon. Au urmat apoi cora Lujerului, Cluj-Napoca, Sun Plaza București, Baia Mare, Drobeta Turnu Severin, Constanța City Park, Bacău, Șoseaua Alexandriei-București, Constanța Brătianu și Ploiești.

În 2013, am lansat platforma cora.ro, fiind primul mare lanț comercial cu livrare tip drive din România. Astăzi, rețeaua punctelor coraDrive funcționează la nivelul celor patru magazine din București. Serviciul cora.ro cu livrare la domiciliu este disponibil în București, Constanța, Cluj, Bacău, Ploiești și localitățile limitrofe. Filosofia cora România îi are în centru pe consumatori, cărora le oferă o gamă variată de produse, la prețuri accesibile.

cora România oferă următoarele beneficii pentru membrii PUBLISIND și familiile lor:

  • 10% REDUCERE prin cod promo la o cumpărătura online pe cora.ro, exclusiv pentru membrii PUBLISIND (codul pentru reducere va fi transmis de către liderul de sindicat).
  • 5% REDUCERE direct la casa de marcat, în limita a 300 de lei reducere pe lună

Prezintă cardul de membru PUBLISIND la Serviciul Clienți din oricare hipermarket cora, iar cardul va fi eliberat pe baza acestuia și vei beneficia de reducerea de 5% la casa de marcat de la următoarea ta vizită în magazin.

Lava & Cuce: Spălătorie, Curătorie și Croitorie Haine

 

cora România

 

HAPPYCINEMA®

 

SanDonna

 

Silviu Popescu – MASAJ & REIKI