Veniți cu cardul de membru Publisind în centrele de recoltare Synevo pentru a beneficia de reducerile special negociate la cea mai largă paletă de analize medicale pentru testele cu sau fără trimitere de la medic (beneficiu acordat recent).

În rețeaua de laboratoare Synevo se efectuează peste 2000 de investigații diferite: alergologie, anatomie patologică, biologie moleculară, biochimie, genetică, hematologie, imunologie, markeri cardiaci, endocrini, osoşi, tumorali, serologie, microbiologie şi toxicologie.

Reducerea este valabilă prin prezentarea în recepția centrului de recoltare Synevo a cardului de membru Publisind. Membrii familiei trebuie să prezinte la recepție buletinul și cardul de membru al titularului.

Consultați lista de prețuri a analizelor, valabilă la momentul recoltării în centrele Synevo:

  • Lista de prețuri a analizelor
  • Discountul acordat pe grupul de analize

De asemenea, dacă doriți să aflați care sunt testele uzuale corespunzătoare diferitelor afecțiuni pe organe accesați secțiunea interactivă pentru pacienți.

Synevo este cel mai important furnizor de servicii de diagnostic de laborator din România, având în portofoliu peste 2.000 de tipuri de analize uzuale și avansate, în toate domeniile de diagnostic clinic de laborator. La finalul anului 2019, Synevo România administra o rețea națională de 17 laboratoare și 123 de centre de recoltare a probelor biologice, efectuând pe parcursul întregului an aproximativ 16 milioane de teste.

Synevo România face parte din Medicover, unul dintre cei mai importanți furnizori internaționali de servicii medicale și de diagnostic. Fondat în anul 1995, ca răspuns la cererea din ce în ce mai mare pentru servicii medicale de calitate din Polonia, Medicover s-a extins ulterior în alte țări, pentru a acoperi nevoi similare. Astăzi, cea mai mare parte a activității Medicover se desfășoară în Polonia, Germania, România, Ucraina și India. Medicover oferă prin intermediul celor două divizii ale sale – Servicii Medicale și Servicii Diagnostic – o paletă largă de servicii medicale printr-o rețea extinsă de clinici, spitale, laboratoare specializate și centre de recoltare de probe biologice.

Divizia de Servicii de Diagnostic oferă o varietate largă de servicii clinice de laborator care includ un număr mare de teste pentru toate ariile medicale majore, de la analize uzuale la avansate, de la servicii de prevenție la monitorizare și tratament. Operațiunile sunt realizate prin intermediul unei rețele de 96 de laboratoare, 670 centre de recoltare probe biologice și 25 de clinici. Principalele piețe acoperite sunt Germania, România, Ucraina și Polonia.

Pe site găsiți detalii referitoare la adresele și programul de recoltare din locațiile Synevo. Lista completă a centrelor de recoltare o puteți consulta aici: www.synevo.ro

Atenție !!!

  • Membrii PUBLISIND vor beneficia de ofertele speciale afișate pe site dacă prezintă cardul de membru și specifică că sunt membrii ai Federației PUBLISIND.
  • Membrii de familie vor prezenta cardul deținut de membrul PUBLISIND (membrii de familie trebuie să fie însoțiți de titularul cardului de membru și să dețină documente care să ateste gradul de rudenie).

Lensa – ochelari de vedere, soare & lentile de contact

 

Synevo – analize medicale de laborator

 

Alb Studio – Cluj Napoca

 

Forte Vita Farm

 

Optimoda