MedLife activeaza pe piata din Romania din 1996 si este printre putinele companii din Romania care intr-un termen atat de scurt a reusit sa devina cel mai mare operator privat de servicii medicale de pe piata locala.

Compania isi desfasoara activitatea in 9 Hyperclinici din Bucuresti, Timisoara, Brasov si Arad; 8 laboratoare proprii de analize; 6 spitale in Bucuresti, Brasov si Arad, dintre care un spital de Pediatrie, unul de Ortopedie si unul de Obstetrica-Ginecolgie; 3 maternitati in Bucuresti si in tara, 6 farmacii proprii reunite sunb reteaua PharmaLife, 28 de centre medicale generaliste in Bucuresti si in tara, 8 centre de excelenta cu specializare unica, 6 farmacii proprii reunite sunb reteaua PharmaLife, si in colaborare cu 135 clinici medicale partenere din toata tara.

Un lucru care nu poate fi neglijat este legat de avantajele de care puteti beneficia in cazul in care intrati in posesia unui card MedLife. Cu cardul MedLife beneficiati de reduceri nu doar in clinicile MedLife, ci si la partenerii de discount! Reducerile va sunt oferite prin prezentarea cardului de abonat sau a cardului de fidelitate MedLife.

Membrii PUBLISIND pot beneficia de oferta MedLife, actualizata, in vederea unei colaborari eficiente. Astfel, pentru detalii privind tarifele si serviciile oferite pe fiecare dintre cele trei niveluri de abonament, cei interesati se pot adresa presedintilor de sindicate afiliate PUBLISIND.

Pe masura ce se aduna un anumit numar de abonamente la nivelul intregii federatii, se trece automat la preturi ale abonamentelor din ce in ce mai mici in functie de plafoanele numerice atinse, pana la jumatatea pretului de plecare, aceasta actualizare (prin scadere) automata a pretului abonamentului fiind un elemnt de noutate negociat anul acesta. Prima scadere se va inregistra dupa atingerea unui numar de 100 de abonamente la nivelul intregii federatii.

Conform tuturor celorlalte oferte negociate pentru membrii PUBLISIND, oferta este accesibila strict salariatilor care au calitatea de membru PUBLISIND. Toate detaliile, precum si documentele necesare privind metodologia de lucru, se vor transmite presedintilor sindicatelor afiliate PUBLISIND, care vor coordona toate demersurile necesare in vederea incheierii abonamentelor pentru membri.

Cum_accesez_oferta_MedLife

Atenție !!!
Membrii PUBLISIND vor beneficia de ofertele speciale afișate pe site dacă prezintă cardul de membru și specifică că sunt membrii ai Federației PUBLISIND.

Membrii de familie vor prezenta cardul deținut de membrul PUBLISIND.

Platforma noastră utilizează cookies strict necesare. Acestea sunt solicitate pentru funcționarea platformei și nu pot fi dezactivate în sistemele noastre.