RAD Medical Center – Servicii stomatologice Ploiești

Suntem Rad Medical Center cabinet stomatologic deschis de curând într-o locație deosebita în incinta MRS Village, intrarea Hortensiei, aleea Smaraldului nr. 3, Ploiești, care va pune la dispoziție acces ușor, parcare, aparatura de ultima ora și profesioniști pe măsură, o gama variata de servicii printre care putem enumera: stomatologie generala, pedodontie, ortodontie, estetica și profilaxie, paradontologie, implantologie, endodonție, restaurare, chirurgie, protetica fixa și mobile.

De asemenea venim cu planuri de tratament adaptate pentru fiecare persoana în parte în funcție de analiza doctorilor specialiști care au îmbinat pasiunea cu tehnologia avansată ducându-ne mai repede către succes și mai sigur către dinți sănătoși cu aspect minunat, redându-ne încrederea în sine și zâmbete frumoase.

În urma parteneriatului încheiat vă oferim 10% discount la toată gama de servicii atât pentru dumneavoastră cât și pentru partenerul, copiii și, nu în ultimul rând, părinții dumneavoastră.

Avem tot ce ne trebuie ca să oferim, la prețuri corecte, excelența. Aparatură ultramodernă printre care enumerăm:

 • Scanner intraoral (Scanerul intraoral este un dispozitiv modern pentru scanarea cavității intraorale, care este folosit pentru a crea amprente digitale în stomatologie. Amprentele obținute sunt apoi utilizate în combinație cu tehnologia CAD/CAM de fabricare a lucrărilor)
 • Microscop endodonție (special pentru a vizualiza interiorul canalelor radiculare ale dinților și pentru a le trata cu mai mare precizie.)
 • Detartror cu air flow (Airflow este o tehnologie stomatologică modernă care implică utilizarea unui dispozitiv special pentru a curăța suprafața dinților. Dispozitivul utilizează o combinație de aer comprimat, apă și bicarbonat de sodiu pentru a îndepărta placa dentară și petele de pe dinți.)
 • Electrocauter (este un dispozitiv medical utilizat de chirurgi pentru oprirea sângerărilor pe parcursul unei intervenții chirurgicale sau după o leziune. Procedeul poartă denumirea de electrocauterizare și constă în încălzirea țesutului afectat prin electricitate.)
 • Aparat inhalosedare (Inhalosedarea este o metodă de sedare conștientă de-a dreptul revoluționară, cu ajutorul căreia putem obține o stare de relaxare în vederea realizării tratamentului stomatologic)
 • Whitenning accelerator (Un puternic accelerator de albire dentara, care vine cu un sistem de filtrare al luminii excepțional – asigurând siguranța și confortul pacientului la cel mai bun timp de tratament posibil: 30 de minute)
 • Sistem endo pentru obturare de canale cu gutaperca la cald (Sistemul de obturație cu gutapercă la cald prin injectare este un set de instrumente cu care se injectează materialul de obturare înmuiat și topit în canalul radicular după încălzire pentru a înlocui obturarea tradițională)
 • Endomotor (este un dispozitiv utilizat în stomatologie care facilitează clinicianului efectuarea tratamentelor endodontice. Acesta este un instrument electric care funcționează prin acționarea instrumentelor rotative (ex. freze, ace endodontice) conducând la tratamente de canal de mare precizie)

De asemenea ne-am gândit la ce ar merge cu un zâmbet de invidiat? Și s-a născut colaborarea cu un doctor estetician celebru, Victor Schwartz care ne onorează cu prezenta în fiecare vineri și împreună cu noi va punem la dispoziție:

 • Augmentare buze
 • Countoring facial
 • Atenuare cearcăne
 • Atenuare riduri faciale
 • Biorejuvenare faciala

Practic putem realiza intervenții minim invazive și de scurta durata ca și timp de execuție dar cu efecte de înfrumusețare garantata în funcție de ce va doriți. Sub îndrumarea și sfatul cu experienta al domnului doctor Victor Schwartz putem corecta sau îmbunătăți zonele de interes pentru a fi foarte frumoase.

Așadar vă așteptăm cu drag la clinica noastră din MRS Village, intrarea Hortensiei, aleea Smaraldului 3, Ploiești.

Atenție !!!
Membrii PUBLISIND vor beneficia de ofertele speciale afișate pe site dacă prezintă cardul de membru și specifică că sunt membrii ai Federației PUBLISIND.

Membrii de familie vor prezenta cardul deținut de membrul PUBLISIND.

RAD Medical Center – Servicii stomatologice Ploiești

 

Clinicile Dr. Ardeleanu – Stomatologie și imagistică dentară

 

Sistemul medical MedLife

 

Optiplaza – rame optice, ochelari de soare si lentile de contact

 

Rețeaua Medicală Sfânta Maria