Optiplaza a dezvoltat treptat din 2004 o rețea de magazine care reunește sub același acoperiș moda si optica medicala, oferind clientilor sai produse specifice: rame de vedere, lentile aeriene, lentile de contact, ochelari de soare si accesorii. Pornind de la primul impact vizual si pana la ambalarea produselor, clientul se afla sub o indrumare profesionala de exceptie, cumparaturile in magazinele Optiplaza devenind astfel o experienta unica.

Cu o retea de peste 19 magazine in toata tara, Optiplaza reuneste produse si servicii de calitate. Consilierea personalizata si comunicarea activa cu fiecare client sunt definitorii pentru a-l ghida si a efectua cea mai inspirata alegere.

Mixul de produse din magazine reuneste peste 50 de marci celebre de rame de vedere si ochelari de soare iar intr-un singur magazin se regasesc pana la 500 de modele unice. Printre cele mai populare dintre acestea se numara: Polaroid, Ray Ban, Avanglion, Carolina Herrera, Furla, Silhouette, Ana Hickman, Swarovski, Furla, Guess, Police si multe altele.

Lista magazinelor aici: www.optiplaza.ro

Membrii Federatiei Publisind si rudele de gradul I (copii, sot/sotie) ale acestora beneficiaza de urmatoarele oferte Optiplaza:

  • 15% Discount la toate produsele* – Discountul de 15% se acorda la orice produs (exceptie fac lentilele de contact si solutiile de intretinere ale acestora) din magazinele fizice și nu se cumulează cu pachetele, alte oferte sau cu beneficiile cardului de fidelitate.
  • 30% Discount la lentilele cu protecție PC* – Discountul de 30% se acorda in magazinele fizice, la lentilele cu protecție PC Blue Control, marca Hoya, exclusiv la comandă completa (rama si lentile) si nu se cumuleaza cu pachetele, ofertele sau cu beneficiile cardului de fidelitate.
    Gratuit – determinare de dioptrii si prescriptie ochelari vedere si determinare de dioptrii si adaptare cu lentile de contact – Fiecare dintre cele doua beneficii este oferit gratuit o singura data pe an, pentru fiecare utilizator.
  • 25% Discount la achiziții online – Discountul de 25% se aplică exclusiv online pe www.optiblu.ro sau pe www.optiplaza.ro la ochelari de soare și rame de vedere și nu se cumuleaza cu alte reduceri. Codul promo pentru aplicarea reducerii este #corporateonline.

*Reducerile nu se cumuleaza intre ele sau cu alte oferte sau promotii valabile in magazinele fizice si/ sau magazinele online si nici cu beneficiile cardurilor de fidelitate emise de OPTIblu.

Atenție !!!
Membrii PUBLISIND vor beneficia de ofertele speciale afișate pe site dacă prezintă cardul de membru și specifică că sunt membrii ai Federației PUBLISIND.

Membrii de familie vor prezenta cardul deținut de membrul PUBLISIND.

Platforma noastră utilizează cookies strict necesare. Acestea sunt solicitate pentru funcționarea platformei și nu pot fi dezactivate în sistemele noastre.