Iris Optic este una dintre primele optici medicale deschise în București, după Revoluția din decembrie 1989. Este greu de spus care este secretul longevității într-o piață atât de complicată, în care pretențiile clienților s-au modificat de la un an la altul. Ceea ce se poate spune cu un oarecare grad de certitudine este că am reușit să câștigăm fidelitatea unei mari părți a publicului.

Servicii rapide și de calitate, și un portofoliu de produse foarte larg
Și totuși, dacă trebuie să menționăm cele mai importante lucruri datorită cărora am reușit să câștigăm încrederea pieței, acestea ar fi calitatea și viteza serviciilor pe care le oferim, precum și generozitatea gamei de produse din portofoliu.

Din punctul nostru de vedere, o primă achiziție înseamnă doar primul pas al unei relații pe termen lung. Întotdeauna am fost gata să ne ajutăm cât mai prompt clienții, atunci când ochelarii lor au avut nevoie de reparații și nu am tratat cu superficialitate nicio operațiune de mentenanță.

Am înțeles cât de importantă este pentru clienții noștri viteza cu care intră în posesia ochelarilor de care au atâta nevoie pentru a-și desfășura activitatea. De aceea am pus la punct un serviciu unic în piața din București. Este vorba despre ochelarii gata în zece minute. Chiar așa: Iris Optic este unica rețea de magazine de optică unde ochelarii sunt gata de purtare într-un interval nu mai lung de zece minute. Singura condiție în acest sens este ca dioptriile lentilelor care trebuie instalate să se încadreze în plaja de la -6 sf la +6 sf.

Diversitatea gamei de produse pe care o oferim este un alt lucru pe care clienții îl apreciază. În portofoliul nostru se găsesc produsele unora dintre ele mai celebre branduri din domeniu— Police, Ray-Ban, Polaroid, Guess, Emporio Armani, Carolina Herrera, Avanglion, Ana Hickmann ș.a.m.d.—, însă avem și variante de nișă, pentru cei care vor să poarte modele de ochelari propuse de branduri de top mai rar întâlnite în țara noastră.

Echipa Iris Optic, cel mai important ingredient al succesului nostru
Dar cel mai important ingredient al longevității companiei noastre, și al succesului ei în piața de optică a Capitalei este echipa Iris Optic. Datorită profesionalismului care îi caracterizează, optometriștii noștri au reușit să câștige încrederea tuturor celor care au călcat pragul magazinelor noastre.

Contactează-ne!
Pentru mai multe detalii, vizitează www.iris-optic.ro.
Locațiile noastre:

  • Bd. Ion Mihalache, nr. 195, (+4) 0725 141 140
  • Bd. Carol I, nr. 39, (+4) 0733 267 826

Atenție !!!
Membrii PUBLISIND vor beneficia de ofertele speciale afișate pe site dacă prezintă cardul de membru și specifică că sunt membrii ai Federației PUBLISIND.

Membrii de familie vor prezenta cardul deținut de membrul PUBLISIND.

Platforma noastră utilizează cookies strict necesare. Acestea sunt solicitate pentru funcționarea platformei și nu pot fi dezactivate în sistemele noastre.