Reteaua de farmacii DONA este detinuta de S.C. SIEPCOFAR S.A. – o companie cu capital 100% romanesc. Farmaciile DONA sunt printre cele mai apreciate din Romania, cu o traditie de peste 27 de ani si o distributie echilibrata, la nivel national.

Investitiile continue in cursuri de formare si specializare pentru angajati, punerea la dispozitia pacientilor a unui portofoliu variat (format atat din medicamente, cat si din produse parafarmaceutice si cosmetice), ofertele comerciale competitive si campaniile de educare, informare si preventie, precum si oferirea tuturor informatiilor necesare administrarii optime si sigure a medicamentelor, vizand doar interesul medical al pacientilor, ne recomanda ca pe un partener pe termen lung.

In Farmaciile DONA vei fi intampinat intotdeauna cu atentie, grija, dar mai ales cu respect.

Câteva detalii din contract:

2.1. Obiectul prezentului Contract il constituie acordarea de catre Partener a unui discount de 10% la pretul afisat in farmacie, acordat membrilor Beneficiarului (inclusiv membrii filialelor/sucursalelor/reprezentantelor Beneficiarului), pentru toate produsele comercializate in farmaciile care functioneaza sub denumirea „Farmacia DONA” apartinand societatii S.C. S.I.E.P.C.O.F.A.R. S.A. (lista de puncte de lucru actuale fiind atasata in Anexa nr. 4, cu mentiunea ca aceasta poate suferi modificari regulate, o lista actualizata a acestora fiind accesibila la linkul www.farmaciiledona.ro), respectiv: medicamente, produse farmaceutice/ parafarmaceutice, cosmetice, suplimente alimentare, cu exceptia medicamentelor eliberate pe baza rețetelor gratuite sau compensate, detalii in privinta obiectului si mecanismului acestui program putand fi consultate in Regulamentul Card Dona Corporate, accesibil in farmacii, Partenerul rezervandu-si dreptul de a modifica termenii si conditiile Regulamentului, conform propriei politici comerciale. Reducerea/ discountul se va acorda prin intermediul unui card emis de catre Partener denumit „Card Dona Corporate“ identificat cu un cod serial.

2.2. Reducerea de 10% se acorda in limita unui plafon maximal lunar total al achizitiilor in cuantum de 500 lei, cu nivelul de reducere agreat (valoarea maxima a achizitiilor intr-o luna pe care persoana beneficiara le poate efectua pentru a beneficia de reducere. Suma neutilizata nu se reporteaza). Dupa depasirea plafonului total de 500 lei/luna, pentru restul achizitiilor nu se mai aplica beneficiile Cardului Dona Corporate in luna respectiva. Reducerea nu se va cumula cu alte oferte, promotii, campanii organizate de Partener. Pentru a evita orice dubiu, reducerea aferenta Cardului Dona Corporate nu se va cumula nici cu reducerea/erile aferenta/e Cardului/urilor de Fidelitate Dona.

2.3. Pentru a beneficia de oferta, membrii Beneficiarului vor fi identificati pe baza Cardului Dona Corporate pe care il detin, respectiv a codului serial aferent (aplicat pe Card), si pe care trebuie sa-l prezinte in farmacie la momentul efectuarii cumparaturilor. Reducerea este valabila in toate farmaciile care functioneaza sub denumirea Farmacia Dona apartinand S.C. S.I.E.P.C.O.F.A.R. S.A..

Rețeaua Medicală Sfânta Maria

 

Clinicile Dr. Ardeleanu – Stomatologie și imagistică dentară

 

Silviu Popescu – MASAJ & REIKI

 

Iris Optic – București

 

Clinica dr. Andrei Capră – București